Olympique Marseille utslagna efter superskräll

Coupe de France

Det fortsätter gå tungt för Olympique Marseille.
Under söndagen föll OM borta mot fjärdeligalaget Canet Roussillon i franska cupen i en superskräll.

Det har stormat runt Olympique Marseille de senaste månaderna. I slutet av januari stormades klubbens träningsanläggning när träd sattes i brand och fyrverkerier avfyrades i riktning mot byggnaderna. Anledningen uppgavs vara supportrarnas missnöje kring lagets mindre lyckade säsong.

Sedan dess har OM höjt sig något med två vinster, tre kryss och två förluster på sju ligamatcher. Under söndagen kom dock en förnedrande förlust i sextondelsfinalen av franska cupen borta mot fjärdeligalaget Canet Roussillon, som överraskande vann med 2-1.

Hemmalaget tog ledningen på frispark innan Arkadiusz Milik kvitterade till 1-1 i slutet av första halvlek. Med tjugo minuter kvar blev dock Daouda El Hadji Ba frispelad i djupled och chippade in segermålet för fjärdeligalaget. Därmed är OM chockartat nog utslagna ur franska cupen.