TV: Rabiots två mål sköt PSG till serieledning - Zlatan med vacker klackassist

Frankrike

PSG är serieledare i Ligue 1, åtminstone tillfälligt. Detta efter en 3-1-seger hemma mot Toulouse. Matchvinnare blev Adrien Rabiot med två mål.

PSG jagade serieledning i Ligue 1 när man tog emot Toulouse på Parc des Princes. Ibrahimovic, Cavani och Lavezzi startade framåt för hemmalaget, men det var en 19-åring som skulle stjäla showen.

I den 27:e minuten kom matchens första mål när Zlatan Ibrahimovic med en vacker klackpassning hittade Adrien Rabiot. Den unge talangen placerade snyggt in bollen i det bortre hörnet. Efter målet såg Ibra ut att vara förbannad på något och firade inte målet med sina lagkamrater.

I inledningen av den andra halvleken, minut 48, slog Rabiot till igen. Men 2-0-ledningen blev kortvarig. Tre minuter senare reducerade Wissam Ben Yedder.

En kvart från slutet gjorde PSG 3-1. Thiago Silva var sista PSG-spelare på bollen och fick målet. Men det såg ut som att en Toulouse-spelare var sist på bollen.

PSG tog tre poäng och gick om Lyon i toppen av tabellen. I morgon spelar Marseille borta mot St Etienne och kan vid vinst gå upp på samma poäng som PSG. Lyon möter Nantes hemma och är inför mötet en poäng bakom de regerande mästarna från Paris.

Publicerad 2015-02-21 kl 19:00