TV: Se Zlatans mål mot Napoli här

Frankrike

PSG möter Napoli i en träningsmatch.
Thiago Silva utgick skadan och Zlatan Ibrahimovic har blev inbytt – och målskytt.

PSG mötte Napoli i en träningsmatch som ingick i avtalet när Ezequiel Lavezzi lämnade den italienska klubben för franska mästarna. Matchen skulle spelats under 2013, men sköts upp på grund av att man inte kunde garantera säkerheten då Edinson Cavani lämnade Napoli för PSG under sommaren.

Redan i 13:e minuten fick lagkaptenen Thiago Silva kliva av med en befarad sträckning i höger lår.

Zlatan Ibrahimovic då?

Han blev inbytt i halvtid och behövde nio minuter för att kvittera Napolis ledning (Gonzalo Higuain). Matchen slutade 2-1 till PSG efter att Javier Pastore gjort sista målet.