Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FRANKRIKE

TV: Sprakande tifot i Bordeaux - kolla in fansens fantastiska färgexplosion

Nästa

Avbryt
Försök igen

Bordeauxs spelare glimrande kanske inte på planen – men bland fansen var det färgsprakande som aldrig förr. Kolla in det innovativa tifot som skapade karnevalstämning med välsynkroniserade rökmoln av pulver.

I Sverige brukar debatten kring läktarkoreografier ofta kretsa kring bengaliska eldar och användningen av annan pyroteknik. Men supportrarna har givetvis andra verktyg i sina repertoarer, och här visar Girondins de Bordeaux upp något av det mest nyskapande som kommit fram på senare säsonger.

Det var i matchen mot Saint Etienne som hela ståplatssektionen drog på sig regnponchos och laddade upp med rejält av medhavd färg inproppad i vad som förefall vara vattenballonger. Som på en given signal hivade fansen upp alltsammans i luften, och resultatet blev explosionsartat. Se klippet med den häftiga uppvisningen!

Själva matchen då? Jo, Isaac Kiese Thelin var med från start, men hittade inte rätt målmässigt i 1-0-segern, även om han stod för en bra insats. Istället var det Diego Rolán som sköt in det enda målet för dagen.

Publicerad 2015-02-15 kl 17:03

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER