Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatans pik till David Luiz: "Hade aldrig låtit dig dominera"

Frankrike

Zlatan Ibrahimovic skojar med nyförvärvet David Luiz. Enligt den svenske stjärnan var det enbart tur som gjorde att Chelsea slog ut PSG ur Champions League i våras.
- Jag hade aldrig låtit dig dominera som du gjorde i returen, säger Ibrahimovic.

Tidigt i somras blev transfern en jättesnackis, när det stod klart att Paris Saint-Germain lagt vantarna på David Luiz för drygt en halv miljard kronor. Tanken med köpet var att förena försvararen med sin kollega från Brasiliens landslag, Thiago Silva, för att på så vis sätta fundamentet för en stark defensiv till den kommande säsongen.

Nu har David Luiz anlänt till Frankrike och enligt tidningen Le Parisien fick han ett intressant första möte där med skyttekungen Zlatan Ibrahimovic. Svensken pikade honom för en match i våras, returen av Champions Leagues kvartsfinal, som Ibrahimovic lämnade återbud till på grund av skada. Ibrahimovic hade drabbats av en bristning i ena låret och tvingades bevittna hur Luiz gjorde en stark insats på Stamford Bridge, vilket bidrog till att Londonklubben nådde semin.

ANNONS

– Du sårade oss den dagen, men om jag hade spelat hade jag aldrig låtit dig dominera i mitten, ska Zlatan ha sagt enligt Le Parisien och Sportbladet.

Att det hela var skämtsamt menat råder det dock inga tvivel om. I nästa andetag ska Ibrahimovic ha lagt till att han ser sin nya kollega som en bra förstärkning för PSG:s del.

– Med dig, kommer vi att vara ännu starkare.

Och konkurrensen om David Luiz var hård från flera håll. Själv berättar han för Le10Sport att både Bayern München och Barcelona var ute efter hans namnteckning i våras, men att det kändes naturligt att välja PSG.
Publicerad 2014-08-26 kl 12:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto