Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
GREKLAND
29v

Grekisk media: Storklubb ute efter AIK:s målvakt

Foto: Bildbyrån

Kristoffer Nordfeldt ryktas vara aktuell för AIK.
Nu skriver grekisk media att Olympiakos är intresserat av Oscar Linnér.

Förra året satt Oscar Linnér på ett utgående kontrakt med AIK, och då visade andra klubbar intresse för honom. Målvakten förlängde till slut med de svartgula, men i programmet 08 Fotboll i januari i år berättade 21-åringen att han hade kunnat hamna i en klubb som Olympiakos.

- Min agent berättade för mig vad han hade fått in för konkreta intressen, vad han hade på bordet, och det var bland annat Olympiakos som visat starkt intresse. Men jag kände att min vision och målsättning var hela tiden att vara kvar i AIK, med tanke på allt de gjort för mig och att de sportsliga utmaningarna som vi ser framför oss nu är otroligt inspirerande. Jag är otroligt nöjd med tränarteamet och kände att det är i AIK jag vill vara. Sen är det klart att det är kul att det finns ett sådant intresse, det är på något sätt en kvalitetsstämpel att ett så stort lag fått upp ögonen för en, sa Linnér i programmet.

Nu skriver den grekiska sajten sport24.gr att det kan hända saker på målvaktsfronten i Olympiakos i sommar. Sajten nämner tre olika möjliga värvningar för storklubben, som efter sju raka ligatitlar slutade trea den här säsongen, och ett av dem är just Oscar Linnér. 

Enligt sport24.gr kommer AIK kräva mer än 800 000 euro (8,2 miljoner svenska kronor) för Linnér.

Uppgifterna i grekisk media kommer dagen efter att fotbolldirekt.se skrivit att Swanseas svenske landslagsmålvakt Kristoffer Nordfeldt, 28, är aktuell för en flytt till AIK i sommar.

Publicerad 2018-05-22 kl 10:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons