Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: MLS-boss prisar den svenska modellen

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Fler och fler svenskar anslutar sig till MLS. Enligt Jesse Fioranelli, general manager i San Jose Earthquakes så har framgångarna för svenska landslaget gjort svenskarna mer attraktiva.
- Ligan har ju en viss status nu mera, säger Frederic Pavlidis i Headlines.

Svenskspelare tycks strömma till MLS. Dagens ämne tangeras i en artikel där San Jose Earthquakes general manager får svara på frågor efter svenskvärvningar. 

- Det kanske inte är de allra största svenska namnen som söker sig till USA, men det har varit lite spektakulärt under den senaste tiden, säger Frederic Pavlidis och nämner ett antal svenskar som lämnat för MSL under hösten.

Bland annat Anton TinnerholmGabriel Somi, och Magnus Eriksson. Sistnämna landar i San Jose Earthquakes där klubben får en svensk prägel nu. Enligt klubbens general manager Jesse Fioranelli så är det framgångarna i det svenska landslaget är en del av varför man lockas av svenskarna. 

- Fioranelli nämner även att han alltid tyckt att Sverige har varit bra på att utveckla och exportera talanger och att Sverige har hittat en modell som bär sig, säger Pavlidis.

Dessutom i Headlines:

- Cristiano inte 100 procent – spelar ändå

- Då: Mästarmatch, Nu: Slag om fjärdeplats

Publicerad 2017-12-22 kl 11:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons