POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EREDIVISIE

Officiellt: Bergström presenterad av holländsk toppklubb

Foto: Bildbyrån

Emil Bergström bröt nyligen med Rubin Kazan. 
Nu är mittbacken klar för spel med Utrecht i Holland. 
- Vi får in en intelligent spelare, säger Utrechts chefsscout Jordy Zuidam till klubbens hemsida. 

Den förre Djurgården-backen Emil Bergström, 25, lämnade under vintern 2016 Stockholmsklubben för spel med Rubin Kazan i Ryssland, men blev redan efter ett år utlånad till schweiziska Grasshoppers. Efter låneavtalets slut i vår, så meddelade Rubin i mitten av juli att parterna enats om att avsluta Bergströms kontrakt. 

"Kontraktet med den svenske försvararen har avslutats efter en ömsesidig överenskommelse. Vi tackar Emil för tiden han tillbringat i klubben och önskar honom lycka till i den fortsatta karriären.", skrev klubben då. 

Nu meddelar den holländska klubben Utrecht att Bergström är klar för klubben med ett kontrakt som sträcker sig över tre år. 

- Vi får in en intelligent spelare, vilket är väldigt bra. Emil är en försvarare som är mycket stark i duellspelet, han tar initiativ och har en bra pssningsfot, säger Utrechts chefsscout Jordy Zuidam till klubbens hemsida. 

Bergström blir därmed lagkamrat med svenske landsmannen Simon Gustafson, som tidigare i sommar anslöt från Feyenoord, Holland.

Utrecht blev i fjol femma i den holländska högstaligan.  

Publicerad 2018-07-30 kl 12:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå