Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Österrikiske stjärnan brister ut i tårar om tiden i Kina: "Emotionell tid för mig"

Kina

Marko Arnautovic lämnade 2019 Premier League för spel i kinesiska Shanghai Port.
Men tiden där blev inte som han förväntat sig - och han brast ut i gråt när han fick en fråga kring Kina-tiden under Österrikes läger inför EM.
- Tiden i Kina var väldigt emotionell för mig, säger Arnautovic till Bild.

Foto: Bildbyrån.

Efter flera säsonger i Premier League med Stoke City och West Ham valde den österrikiske landslagsmannen Marko Arnautovic att flytta till Kina 2019. Men det blev inte som han tänkt sig.

Under det österrikiska landslagets träningsläger inför EM fick 32-årige Arnautovic frågor om tiden i Kina och om hans familj - varpå han brast ut i tårar.

- Tiden i Kina var väldigt emotionell för mig. Jag träffade inte mina barn på flera månader och var tvungen att gå igenom en hel del tuffa ögonblick där, säger Arnautovic till den tyska tidningen Bild.

Bild förklarar vidare att reaktionen kom eftersom Arnautovic inte fick träffa sin fru och två barn på flera månader på grund av covid-19-nedstängningar.

ANNONS

Arnautovic har registrerats för 20 mål och fyra assist på 39 matcher för den kinesiska klubben Shanghai Port. För tillfället laddar han upp med den österrikiska landslagstruppen inför EM, där han är en del av truppen.

Publicerad 2021-06-06 kl 09:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto