Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Hareide vill inte se Eriksen i Barcelona ännu

Christian Eriksen har ryktats till Barcelona vid flera tillfällen, och efter hans fantastiska uppvisning i playoff-kvalet mot Irland säga katalanerna vilja värva honom redan i januari. Något som Danmarks förbundskapten helst inte ser hända.
Jag tänker på vad som är bäst för det danska landslaget och våra förberedelser inför VM, säger Hareide till danska Politiken.

Tre mål och en fantastisk uppvisning blev Christian Eriksens facit när Danmark slog Irland på bortaplan med hela 5-1 och säkrade VM-platsen. Som en följd av detta är Eriksen åter hett villebråd på transfermarknaden, och Barcelona säga vara väldigt benägna att signa dansken redan i januarifönstret. En drömflytt för de flesta fotbollsspelare, men Danmarks förbundskapten Åge Hareide säger till Politiken.dk att han helst vill att Eriksen stannar i Tottenham, i alla fall säsongen ut.

- Jag tänker på vad som är bäst för det danska landslaget och våra förberedelser inför VM. Förutsatt att Christian och Tottenham vill, ser jag helst att han stannar säsongen ut i Tottenham. När du kommer till en ny klubb i ett nytt land tar det lite ofta att hitta rätt sin nya miljö, påpekar Hareide men tillägger att han absolut tror att Eriksen skulle kunna hävda sig i Barcelona.

- Självklart skulle Christian passa i Barcelona. Han är en väldigt duktig spelare som skulle passa bra med Barcelonas lekfulla sätt att spela fotboll, avslutar förbundskaptenen.

Danmark är seedat i grupp 3 tillsammans med Sverige inför VM-lottningen 1 december, som du kan följa live på Fotbollskanalen.

Publicerad 2017-11-16 kl 14:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons