Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kravet från "Faxe" efter utebliven överkörning: Fri bar

Landslag

Det blev bara 3-0 mot Slovakien.
Efter matchen krävde John ”Faxe” Jensen att reservlandslagsspelarna skulle belönas.
- Faxe tyckte att de borde få fri bar, säger DBU:s ordförande Jesper Möller till Kanal 5, enligt danska BT.

3:20
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ett hopplock av spelare från futsal-världen och danska tredje- och fjärdeligan. Till slut stod de där, mot ett stjärnspäckat Slovakien, för att försvara sitt landslag, då de ordinarie stjärnorna stannat hemma på grund av en konflikt med förbundet. Men utklassningen uteblev från Slovakiens sida och spelarna i Danmark klarade en förlust som stannade vid ”bara” 3-0.

Efter matchen avslöjar DBU:s ordförande Jesper Möller att han var nere i omklädningsrummet för att prata med spelarna. Där och då kom ett önskemål, eller krav om man så vill, från Åge Hareides vikare John "Faxe" Jensen.

- Jag frågade den om det var någonting de ville ha, förutom sin debutantnål. Det var kall öl! De kan få en eller två. ”Faxe” tyckte att de skulle få fri bar. Men de kan få några kalla öl och i morgon åker de hem, sedan tar vi det därifrån, säger Möller i danska Kanal 5, enligt tidningen BT.

ANNONS

"Faxe" Jensen själv öste beröm över sina spelare efter matchen.

- Jag hade inte förväntat mig en sådan prestation. De ska vara stolta över det och det vet de också om. Det var den bästa förlusten i min karriär, säger han till Kanal 5.

Härnäst väntar Wales i Uefa Nations League för Danmarks del. På onsdagskvällen kunde Möller inte ge svar på om Danmark skulle ställa upp med reservlagsspelarena som krigade mot Slovakien, eller om det blir det ”riktiga landslaget”.

- Jag tror inte att vi kan påbörja förhandlingar men vi har en bra dialog och kontakt. Sedan får vi se vad som uppstår för möjligheter. Det skall tas ut ett lag tills på söndag och det gör de sportsligt ansvariga i morgon eller i övermorgon.

Publicerad 2018-09-05 kl 23:44
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto