Ny förlust för Holland - tappade ledning mot Italien

VM-kval Europa

Sveriges VM-kvalmotståndare Holland har det tufft just nu.
I kväll åkte man på en ny förlust i träningsmatchen mot Italien.

I lördags åkte Holland på en tung förlust mot Bulgarien i VM-kvalet, och efter förlusten sparkades förbundskaptenen Danny Blind.

I kväll åkte Holland på en ny förlust i träningsmatchen mot Italien på hemmaplan. Holland tog ledningen i den tionde minuten genom ett självmål av Alessio Romagnoli, men redan minuten efter kvitterade Italien genom ett snyggt skott av Eder.

I den 32:a minuten tog Italien även ledningen med 2-1 genom Leonardo Bonucci, ett resultat som stod sig matchen ut.

Holland ligger på fjärde plats i Sveriges VM-kvalgrupp, med tre poäng upp till Blågult på andraplatsen. I sin nästa VM-kvalmatch möter man Luxemburg, 9 juni. Sverige möter man på hemmaplan i den sista omgången av kvalet, 10 oktober.

Hollands startelva: Zoet - Tete, Hoedt, Martins Indi, Blind - Klaassen, Strootman, Wijnaldum - Promes, Lens, Depay.

Italiens startelva: Donnarumma - Rugani, Bonucci, Romagnoli - Zappacosta, De Rossi, Verratti, Parolo, Darmian - Immobile, Eder.