Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Thorgan Hazard: "Om jag kunde köpa mig eller Eden skulle jag alltid välja Eden"

VM-Kval Europa

Eden Hazard spelade 63 minuter mot Estland i lördags.
Thorgan Hazard ger nu sin syn på broderns form och situation i Real Madrid.
- Eden är världsklass och han är vår kapten, säger Thorgan enligt spanska AS.

2:07
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Belgien-Estland i spelaren ovan

Eden Hazard har inte fått mycket speltid under Carlo Ancelotti den här säsongen. Mycket har att göra med Vinicius Jr och hans fantastiska form. Enligt uppgifter ska den här landslagssamlingen vara Hazards chans att komma tillbaka i god fysisk form. Edens bror och Dortmund-spelaren Thorgan Hazard har nu gett sin syn på hela situationen.

- Eden är här för att det är Eden, helt enkelt. Han är världsklass och han är vår kapten. Det är sant att han för första gången i sin karriär sitter på bänken i sin klubb. Det är tufft just nu och han förtjänar fler möjligheter. Nu måste han göra allt han kan för att komma ur den situationen. Jag hoppas att han lyckas med det, säger Thorgan Hazard enligt spanska AS.

Annons

Eden Hazard ryktas bort från Real Madrid och till Newcastle United i januari. På frågan om Eden borde lämna Real Madrid i januari säger Thorgan så här:

- Det är deras tränare eller deras president som måste bestämma en sådan sak, inte jag. Vinicius spelar just nu på hans position och är i toppform. Dessutom vinner Real Madrid sina matcher. Jag har suttit på bänken många gånger under min karriär. Det enda råd jag kan ge honom är att arbeta hårt för att förändra situationen. Det är svårt eftersom han bara har några minuter på sig att visa upp sig, men ibland kan man vinna en match på fem minuter. Men det inte lätt att ta sig ur en sådan här situation.

Enligt Transfermarkt är Thorgan för första gången mer värd än Eden (27 miljoner euro jämfört med 25). Thorgan fick frågan om just den förändringen, men han menar att det inte är en rättvis representation.

Annons

- Jag vet inte hur de räknar ut det. Men om jag hade möjlighet att köpa Thorgan Hazard för 27 miljoner euro eller Eden Hazard för 25 miljoner euro, skulle jag alltid välja Eden.

Wales-Belgien streamas på C More matchstart 20.45 på tisdagskvällen.

Publicerad 2021-11-15 kl 21:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto