TV: Brände straff i återkomsten - stjärnorna bakom fransk överkörning

EM 2021 (herr)

Benzema, Mbappé och Griezmann.
Frankrikes nya supertrio imponerade - när de körde över Wales (3-0).

Frankrike, med Karim Benzema tillbaka i landslaget efter sex års frånvaro, tog på onsdagskvällen emot Wales. Och det skulle bli en tung inledning för bortalaget.

I den 25:e minuten fick Liverpool-försvararen Neco Williams syna det röda efter att ha tagit med handen i straffområdet. Straff till Frankrike, och fram stegade Benzema. Han tog sats och... Missade!

Dock kunde anfallspartnern Kylian Mbappé ge laget ledningen med tio minuter kvar av första.

I andra halvlek var det den tredje parten av landets offensiva supertrio - Antoine Griezmanns tur att visa upp sig. Och som han gjorde det. Mbappé klackskarvade fram bollen till Barcelona-anfallaren som vände upp, lade bollen till rätta, och skruvade in den i bortre krysset.

Innan domare Luis Godinho blåste av matchen kunde Griezmanns klubbkamrat Ousmane Dembele fastställa slutresultatet - 3-0.