Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

TV: Brwa Nouri målskytt för Irak

Foto: Bildbyrån.

Brwa Nouri valde spel för Iraks landslag.
På torsdagen nätade ÖFK-kaptenen i mötet med Kenya.

Det var två välbekanta namn som skrev in sig i målprotokollet under torsdagens vänskapsmöte mellan Irak och Kenya. För gästerna gjorde den tidigare Djurgårdsspelaren Michael Olunga reduceringen till 2-1 under slutminuterna – och innan dess nätade Östersunds Brwa Nouri från straffpunkten. Hans första landslagsmål i den irakiska tröjan.

Just Nouri berättade tidigare i år, då han gästade podcasten Lundh, om sitt beslut att representera Irak och inte Sverige i landslagssammanhang.

- Jag ville spela för det svenska landslaget. Jag hade en kompis som pushade mig och sa ”du kommer spela i svenska landslaget”, men jag sa bara ”brorsan, jag fyller 30 snart, du vet själv hur det svenska landslaget fungerar”. De har sina sätt och så, det ska jävligt mycket till att man kommer till ett landslag vid den åldern och får starta och spela EM och VM och sådant. Det bästa jag kan komma till är januariturnén, och även den känns väldigt långt bort från det ”riktiga” A-landslaget. Jag satsade på januariturnén redan förra året. Sedan dök Irak upp

Matchen slutade med seger, 2-1, för Irak.

Publicerad 2017-10-05 kl 21:04
Annons
Annons
Annons