TV: Kane och Mount visade vägen för England

VM-Kval Europa

England gästade Albanien i VM-kvalet.
Och det blev en komfortabel seger efter mål från Harry Kane och Mason Mount.
- Jag tycker det var en väldigt bra insats, säger Kane.

England inledde VM-kvalet med en komfortabel seger (5-0) mot San Marino tidigare i veckan, och under söndagen gästade de Albanien. England skulle få det tufft i inledningen. Slarviga passningar och lite rörelser gjorde att Albanien kunde hota ett par gånger, men sedan lossnade det.

Efter nästan 38 minuter hittade England ett ledningsmål, Mason Mount hittade tillbaka till Luke Shaw på vänsterkanten som slog in ett inlägg som Harry Kane kunde möta perfekt med pannan och sätta 1-0. Några minuter senare träffade Kane även ribban.

Domaren blåste sedan av den första halvleken och det stod 1-0. I den andra halvleken skulle England även utöka sin ledning. Albanien slarvade vid ett uppspel och Sterling passade till Kane som kunde hitta ut till Mount som enkelt la in 2-0 med högern.

Matchen slutade även 2-0 och England har således inlett VM-kvalet på bästa möjliga sätt. Två segrar på två matcher.

- Jag tycker det var en väldigt bra insats, kanske lite långsamt i början men vi bytte formation och jag tror det hjälpte, säger målskytten Harry Kane till ITV Sport efter matchen och fortsätter:

- Vi måste fortsätta jobba hårt, men vi gör det bra. Polen kommer vara den tuffaste matchen i gruppspelet, men vi är redo för det. Om vi kan vinna så sätter vi oss i en bra position.

Se alla målen nedan.

Albanien: Berisha - Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Veseli - Laci, Bare, Memolla - Uzuni, Cikalleshi, Broja

England: Pope - Walker, Maguire, Stones, Shaw - Philips, Rice - Sterling, Mount, Foden - Kane