TV: Kramaric räddade Kroatien från fiasko - sänkte Azerbajdzjan sent

EM-kval (herr)

Kroatien var i kväll nära ett jättefiasko i EM-kvalet.
Andrej Kramaric fullbordade sent vändningen till 2-1 mot Azerbajdzjan.

Se Kroatiens segermål i spelaren ovan.

Kroatien tog sig i fjol till VM-final, men föll mot Frankrike i Ryssland. I kväll inledde Zlatko Dalics landslag EM-kvalet - men hade oväntat svårt mot Azerbajdzjan på hemmaplan.

Kroatien hamnade redan i den 19:e minuten i underläge sedan Ramil Sjejdajev avslutade en kontring med att skjuta bollen via ribban och i mål. Kroatien var därmed i brygga, men försökte fortsatt framåt och tråcklade strax före halvtid in 1-1 efter hörna.

Azerbajdzjan var i andra halvlek rejält tillbakatryckt och orkade till slut inte hålla tätt i öppet spel. Andrej Kramaric tog i den 79:e minuten avslut några meter in i straffområdet och skruvade läckert in bollen i mål till 2-1.

Kroatien vann med samma siffror och fick efter många om och men en bra inledning på kvalspelet. I gruppen vann även Slovakien mot Ungern, medan Wales hade spelledigt.