TV: Mbappe hjälte för Frankrike mot Kroatien - Griezmann med drömmål

UEFA Nations League

Frankrike vann mot Kroatien i Uefa Nations League.
Matchen slutade 2-1 efter Kylians Mbappes avgörande och Antoine Griezmanns drömmål.

Se höjdpunkterna i spelaren.

Kroatien tog emot Frankrike i Sveriges Uefa Nations League-grupp. Kroatien låg inför matchen på tredjeplats med tre poäng. Samtidigt som Frankrike hade sju poäng, lika många som Portugal.

Det skulle inte dröja många minuter innan det första målet skulle komma. Efter åtta minuter ryckte sig Ferland Mendy runt på högerkanten och slog in ett inlägg - som styrdes bort halvt, och där stod Antoine Griezmann. Efter en bra mottagning dunkade han bollen ribban in och Frankrike tog ledningen med 1-0.

1-0 stod sig även till paus.

Kroatien spelade upp sig rejält i den andra halvleken och skulle i den 65:e minuten kvittera matchen. Luka Modric fångade upp ett långt inlägg och spelade in till Josip Brekalo, som i sin tur hittade in till Nikola Vlasic - som inte gjorde några misstag. Perfekt avslut till 1-1.

Men Frakrike skulle komma tillbaka. I den 79:e minuten slog inbyte Paul Pogba en drömpassning ut på kanten till Lucas Digne som på en touch hittade in i mitten - och där dök Kylian Mbappe upp och gjorde 2-1 Frankrike.

Flera mål blev det inte, och Frankrike kunde vinna matchen med 2-1 och ta sig upp på tio poäng. Lika många som Portugal eftersom de också vann sin match, mot Sverige.

Kroatien: Livakovic - Uremovic, Lovren, Vida, Barisic - Badelj, Modric - Pasalic, Vlasic, Perisic - Petkovic

Frankrike: Lloris - Mendy, Varane, Lenglet, Digne - Tolisso, Nzonzi, Rabiot - Mbappe, Griezmann, Martial