POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
1v

Uppgifter: Lång frånvaro att vänta för Neymar

Foto: Bildbyrån/Instagram.

Neymar skadade sig mot Qatar och missar Copa América.
Enligt uppgifter i fransk press blir frånvaron på nytt lång för brassestjärnan.

I onsdagens träningsmatch mellan Brasilien och Qatar så skadade Neymar återigen foten. Redan efter drygt 20 minuters spel tvingades brassen lämna planen – och ta ett tårfyllt farväl av både matchen och stundande Copa América som han nu missar.

I PSG-stjärnans hemland Frankrike skriver tidningen L’Équipe att frånvaron nu ser ut att bli lång för Neymars del. Tidningen skriver att brassen blir borta från spel i minst sex veckor.

Ytterligare en stor tidning, Le Parisien, kommer på fredagen med nya uppdateringar kring skadan och man skriver att Neymar i bästa fall är tillbaka i månadsskiftet juli/augusti. Vill det sig illa är han inte tillbaka förrän i oktober.

Neymar har tidigare haft problem med just sin högerfot. I februari förra året tvingades han till operation efter en spricka i det yttre mellanfotsbenet och i vintras skadade han på nytt mellanfotsbenet i samma fot. Den här gången rör det sig dock om en ledbandsskada i foten och nyligen publicerade brassen själv en bild på Instagram, där man tydligt ser hur svullen foten är efter skadan.

Brasilianska Globo Esporte har i sin fredagsupplaga gått igenom Neymars alla skador sedan flytten till Europa 2013. Totalt rör det sig om 18 olika skador vilket gjort att han missat totalt 71 matcher, enligt tidningen. 

Publicerad 2019-06-07 kl 09:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå