Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Podden Lundh på turné med Fotbollskanalen on tour - gäster presenterade i Stockholm och Uppsala!

Lundhs Podcast

Efter boksläpp och avslutad VM-turnering i Qatar riktar nu Olof Lundh blicken mot den svenska försäsongen och åker på poddturné med sin intervjupodd Lundh! Det blir åtta stopp från Malmö i söder till Skellefteå i norr. Biljetter ute nu via LiveNation.se. .
Bland gästerna hittar vi Kennedy Bakircioglu, Andreas Granqvist, Pontus Wernbloom, Hanna Marklund, Jonas Olsson och Daniel Nannskog.

Våren 2020 var podden ”Lundh” på turné för första gången runt om i Sverige, men pandemin kom emellan efter efter halva turné, och nu är det alltså dags igen! Podden Lundh är numera uppe i 375 avsnitt och för de som är trogna lyssnare på podden, eller som sett Lundh live tidigare kommer man delvis att känna igen sig.

- Det är spännande att möta personer inför publik och intervjua dem, och där man inte dokumenterar det utan det som sägs, det sägs live. Tanken är att ha en eller två gäster som både kan prata framåtlutat inför den kommande säsongen och titta bakåt på det som ryms i ett nostalgiskt skimmer. Givetvis blir det delvis lokalt präglade samtal som handlar om den kommande säsongen men även vad som varit, säger Olof Lundh.

Nu är de gäster släppta till hälften av datumen och ser ut som följer:
 • Helsingborg, gäster: Andreas Granqvist och Jonas Olsson
 • Uppsala, Jonas Eriksson
 • Skellefteå, gäster Hanna Marklund och Petter Andersson
 • Kalmar, gäst: Petter Wastå
 • Landskrona, gäster Daniel Nannskog och Claes Cronqvist
 • Stockholm, gäster Bosse Andersson och Kennedy Bakircioglu
 • Göteborg, gäster Pontus Wernblom och Erik Friberg

Biljetter ute nu via LiveNation.se

Den här gången blir det utöver de nyfikna och raka Olof Lundh-intervjuerna också ett nytt inslag, inspirerat av podden Fotbollskanalen on Tour som Olof har tillsammans med kollegorna Martin Petersson och Andréas Sundberg.

- Intervjun är bara första halvlek, andra halvlek blir tillägnad Fotbollskanalen On Tour som är på turné. Sedan jag, Martin Petersson och Andréas Sundberg tog rygg på herrlandslaget inför och under EM 2021 med en daglig podd har den blivit ett fint tillskott i Fotbollskanalens poddflora som mest kopplats till herrlandslaget och en del andra fotbollsspår. Nu blir det boots on the ground runt om i Sverige med samtal om fotboll, På Spåret och en del observationer.

Efter 375 poddavsnitt, liveintervjuer i Almedalen och på Way out West, och en Sverigeturné är podden ”Lundh” en institution inom svensk fotbollsjournalistik. Såväl Fifa-höjdare som allsvenska profiler har satt sig framför Olof Lundhs mikrofon där man får räkna med raka, rättframma och svåra frågor.

Nya Lundh Live-turnén har avspark den 1 mars på The Tivoli i Helsingborg med final på Pustervik i Göteborg 29 mars.
- Det känns väldigt kul att återigen kunna bjuda in lyssnarna igen och påminna om att ”Lundh”, och ”Fotbollskanalen on tour” för den delen inte bara är något som dyker upp i din poddspelare, utan att det är av kött och blod. Den här turnén kommer att bli en skön mix av allvar och skoj, säger Fotbollskanalens redaktionschef Sven Bertil Liljegren.

Biljetter ute nu via LiveNation.se.

Publicerad 2023-02-03 kl 14:00

LUNDH LIVE

Turnéplan

 • 2023-03-01 Helsingborg, The Tivoli - gäst: Andreas Granqvist
 • 2023-03-09 Malmö, Moriska Paviljongen
 • 2023-03-11 Uppsala, Katalin And All That Jazz
 • 2023-03-12 Skellefteå, Sara Kulturhus - gäster: Petter Andersson, Hanna Marklund
 • 2023-03-16 Landskrona, Landskrona Teate - gäster Daniel Nannskog, Claes Cronqvist
 • 2023-03-17 Kalmar, Kalmar Teater- gäst: Petter Wastå
 • 2023-03-28 Stockholm, Södra Teatern
 • 2023-03-29 Göteborg, Pustervik
next recommended article
Nästa
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto