Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Larsson om Lustig till AIK: "Får tjata på honom"

Sverige (herr)

Mikael Lustig har ryktats till AIK.
Om landslagskamraten Sebastian Larsson övertalat honom att gå till AIK? Inte än, men det kan bli aktuellt.
- Jag får tjata lite på honom, säger han i Lundh.

1:33
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett utklipp från Lundh i spelaren.

Sebastian Larsson vände i somras hem till Sverige efter att ha tillbringat nästan hela sin karriär på de brittiska öarna. En del i hans val handlade om att allsvenskan kan bjuda på någonting extra.

- Det häftiga med allsvenskan är inramningen. När man som svensk följer allsvenskan på avstånd har man känt hur det har byggts upp och det fanns ju med i beslutet som en dragningskraft, "häftigt att få prova på det" och framför allt i en klubb som AIK. Vi har två gånger 50 000 hemma på Friends och det skiljer sig ju inte mot Premier League och det är förmodligen bättre tryck på Friends när det är 50 000 än vad det är i många Premier League-matcher, säger han i Lundh.

ANNONS

När Sebastian Larsson valde att vände hem till Sverige var han bara en i raden av tidigare , eller aktiva, landslagsspelare som tagit likande exempel. Några exempel på föregångare innan Larsson kom tillbaka är Kim Källström, Jonas Olsson och Andreas Isaksson. Det har också funnits rykten om Mikael Lustig är på väg till Sverige och han har placerats i AIK. Om en övertalningskampanj kan bli aktuellt? Mycket möjligt.

- Det är mycket roligare att de (hemvändarna) hamnar i Sverige och det har man sett en klar ökning på. Om man ska Lustig som ett exempel skulle jag definitivt säga "kom till oss" för det är en väldigt bra fotbollsspelare som skulle förstärka vilket allsvenskt lag som helst. Vi får se, jag får surra med honom och tjata lite på honom. Men för att vara ärlig så vet jag inte hur han tänker när det kommer till att flytta hem eller inte.

ANNONS

Se ett utklipp från Lundh i spelaren ovan.

Fakta

Sändningstider för Lundh

Den här säsongen av Lundh fokuserar på landslagsfotbollen och utöver Sebastian Larsson kommer Lars Lagerbäck och Nilla Fischer dyka upp som gäster. Programmet sänds exklusivt på Sportkanalen i ett lite kortare format än tidigare. Här är sändningstiderna för de tre första avsnitten:

Lundh: Sebastian Larsson
21 Mars  23:15
22 Mars  23:15
23 Mars 14:55

Lundh: Lars Lagerbäck
23 Mars 20:00
25 Mars 17:55
26 Mars 17:00
26 Mars 23:30 

Lundh: Nilla Fischer
5 April 21:30
6 April 13:00

Alla avsnitt går dessutom att se på C More i efterhand.

Publicerad 2019-03-21 kl 09:37

PODDEN SPONSRAS AV C MORE

Just nu har C More ett exklusivt erbjudande till dig som älskar filmer, serier, sport och barninnehåll.

C More har bland annat: Alla matcher i UEFA Champions League, Serie A och LaLiga.

C More Plus kostar normalt 299:- ingen bindningstid – nu - 50 % rabatt på C More Plus i 3 månader! Därefter 299 kronor i månaden, utan bindningstid. Erbjudandet hittar du här.

Använd kampanjkod: VIPFOTBOLLSKANALEN

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto