Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lech Poznan vill förlänga med Ishak: "Vi kommer att kämpa"

Polen

Mikael Ishak sitter på utgående kontrakt med Lech Poznan.
Den regerande polska mästaren vill förlänga med sin kapten.
- Jag kommer att kämpa för den här spelaren, säger sportchefen Tomasz Rzasa till interia.pl.

4:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Mikael Ishak från senaste landslagssamlingen i spelaren ovan.

Mikael Ishak, 29, har gjort succé för Lech Poznan under säsongsinledningen och svarat för tio mål på arton tävlingsmatcher. Och det är inte bara den här spelåret som svensken, som nyligen var med i landslaget, visat framfötterna i det regerande mästarlaget i Polen.

Samtidigt riskerar klubben att tappa Ishak till nästa säsong. Han sitter nämligen på utgående kontrakt. Ett kontrakt som klubben vill förlänga.

- Jag kommer att kämpa för den här spelaren. Det är inte lätt att hitta en spelare på marknaden som kan gå rakt in i laget och bidra med så mycket kvalitet på en gång. Därtill pratar vi om kaptenen, som bär ansvarsbördan för laget. Men klubben är bara en part. När en fotbollsspelare inte är övertygad om projektet så går inte samtalen ihop, säger Lech Poznans sportchef Tomasz Rzasa till interia.pl.

ANNONS

Lech Poznan kunde sålt Ishak i somras. Rzasa avslöjar att det fanns bud på forwarden.

- Det är sant att vi fick lukrativa på mer än en miljoner euro (nästan elva miljoner kronor).  Vi gjorde allt för att övertyga spelaren att stanna, säger han.

Ishak berättade nyligen att han haft kontakt med en allsvensk sportchef genom år och att det inte finns någon plan för när kontraktet går ut.

Experten Marek Jóźwiak  tror att konkurrerande klubbar i Ekstraklasa skulle hugga på strikern om förhandlingarna med Lech Poznan kraschar.

- Det skulle vara ett par polska klubbar som skulle dra fördel av det väldigt snabbt, säger han till interia.pl, och spår att Rakow är en av klubbarna som skulle visa intresse för svensken.

Publicerad 2022-10-11 kl 07:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto