POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
POLEN

Officiellt: Bärkroth klar för Lech Poznan

Foto: Bildbyrån/Twitter: @lechpoznan

Nicklas Bärkroth lämnar IFK Norrköping.
Båda klubbarna bekräftar affären på sina respektive hemsidor.
- Jag hoppas att jag kan utvecklas vidare här, säger Bärkroth till den polska klubbens sajt.

Under söndagen skrev GP att Norrköping-stjärnan Nicklas Bärkroth var detaljer ifrån en övergång till en polsk toppklubb. Fotbollskanalens uppgifter gjorde gällande att det rörde sig om Lech Poznan.

Nu bekräftar de båda klubbarna att affären är klar. På sitt Twitter-konto har Lech Poznan under måndagsförmiddagen publicerat bilder på svensken från läkarundersökningen. Bärkroth har skrivit på ett fyraårskontrakt.

- Jag är glad över att vara här. Lech Poznan är en mycket professionell klubb och jag hoppas att jag kan utvecklas vidare här, säger yttern till klubbens hemsida.

Även IFK Norrköping gick senare ut med informationen på sin hemsida.

 - Vi är glada för Nicklas skull, att han får den här möjligheten efter att ha spelat väldigt många år i Allsvenskan, från rekordtidigt till nu. Han har skött sig enormt bra och har haft en utvecklingskurva som bara har blivit bättre och bättre under hans tid i IFK Norrköping. Nicklas har varit väldigt bidragande till det IFK vi ser idag och vi önskar honom lycka till i framtiden, säger IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson i en kommentar.

Publicerad 2017-06-19 kl 16:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå