Svenskarna i fokus - Karlström och Ishak med mål i segern

Polen

Lech Poznan besegrade Gornik Leczna – med svenskar i huvudroll.
Jesper Karlström gjorde sitt första mål för den polska klubben.
Han assisterades av Mikael Ishak, som också blev målskytt själv.

Jesper Karlström och Mikael Ishak regisserade segern för Lech Poznan när laget gästades av Gornik Leczna. Men matchens första mål kom till utan svenskarnas inblandning. Det var João Amaral, framspelad av Joel Vieira Pereira som gjorde 1-0 för Lech redan efter fyra minuter.

Drygt 20 minuter senare hjälptes svenskduon varandra fram till 2-0, då Ishak spelade fram Karlström till hans första mål i den polska klubben.

Innan paus, om än i slutskedet av den första, blev Ishak också målskytt själv, när han satte 3-0, assisterad av Amaral.

Andra halvlek passerade sedan utan mål och 3-0 blev matchens slutresultat. Lech Poznan leder den polska ligan med tre poäng framför Pogon Szczecin.

Publicerad 2022-04-20 kl 20:15