Svenskduo bakom bakom seger i Polen - Ishak målskytt på nytt

Polen

Mikael Ishak och Filip Dagerstål löste tre poäng mot Miedz Legnica på söndagen.
Matchen slutade 1-0 till Lech Poznan.

Svenskarna Mikael Ishak och Filip Dagerstål håller båda till i Lech Poznan i den polska ligan.

På söndagseftermiddagen spelade de mot Miedz Legnica, då låg duon bakom matchens första och enda mål. Det hade gått 17 minuter när Dagerstål hittade Ishak som smidigt kunde sätta 1-0.

Lech Poznan har placerat sig i övre halvan av tabellen medan Miedz Legnica i skrivande stund ligger näst sist. Söndagens seger gav Lech Poznan en tredjeplats i Ekstraklasa.

Söndagens mål blev Mikael Ishaks nionde för säsongen medan Filip Dagerstål gjorde sin första assist i ligan.

I andra halvlek aspirerade Ishak på ytterligare ett mål när han träffade ribban i minut 57. Så blev det inte, men 1-0-målet skulle räcka för tre poäng.

Jesper Karlström inledde på bänken men fick komma in på planen i minut 70.

Publicerad 2023-02-05 kl 17:04