Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Turkiskt, belgiskt och skandinaviskt intresse för Kristinsson

Sillybloggen

Malmö FF har värvat tillbaka Johan Dahlin, och samtidigt är Hammarby på väg att värva MFF:s Johan Wiland (vilket Fotbollskanalen avslöjade nyligen). I maj öppnade Bajens förstekeeper Ögmundur Kristinsson för att lämna klubben i sommar.

– Man håller allt öppet. Kommer det ett bud tar jag det därifrån. Det är klart att man har det här med sig i bakhuvudet, men jag spelar bara matcherna och så hoppas jag att min agent gör det andra jobbet, sa Kristinsson till Fotbollskanalen då.

Under måndagen bekräftade Hammarbys sportchef Jesper Jansson att klubben följer Wilands situation, och att Kristinssons framtid i Bajen är osäker.

– Vi känner till Johans situation men samtidigt har vi en målvakt hos oss med ett år kvar på kontraktet och vi vet inte riktigt vad som händer där framöver, sa Jansson.

Nu skriver den isländska sajten fotbolti.net att klubbar i Turkiet, Belgien och Skandinavien visar intresse för Ögmundur Kristinsson.

Annons
Publicerad 2017-06-26 17:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto