POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA
1v

Barcelona kallar till krismöte med sportchefen - efter Messis attack

Foto: Bildbyrån

Messi kritiserade Barcelonas sportchef, Eric Abidal, öppet.
Nu kallar Barcelonas klubbledning till krismöte där fransmannens framtid i klubben ska diskuteras, enligt spanska Mundo Deportivo.

Det stomar i spanska storlaget Barcelona. Sportchef Eric Abidal gjorde nyligen ett uttalande där han menade att vissa spelare inte gjorde allt för den förre tränaren Ernesto Valverde - något som fick kaptenen Lionel Messi att reagera öppet på Instagram under tisdagen.

”Jag tycker helt ärligt inte om att göra de här sakerna men jag tycker att alla måste ta sitt ansvar för sina uppgifter och ta hand om sitt beslut. Spelarna gör det för det som händer på planen, och vi är de första att erkänna när det inte går bra. De som är ansvariga för den sportsliga ledningen måste också ta sitt ansvar och framförallt ta till handling för besluten de tar. Slutligen, jag tycker att när man pratar om spelare borde man nämna namn för annars svärtar du ner alla och man föder saker som är sagda och som inte är sanna” skriver Messi i inlägget, enligt Sportwitness.

Nu uppger spanska Mundo Deportiva att Barcelonas klubbpresident, Josep Maria Bartomeu, har kallat till ett krismöte. Enbart med sportchefen Eric Adibal där fransmannens vara eller icke vara i klubben ska diskuteras.

Eric Abidal tog över rollen som sportchef i Barcelona juni 2018.

Publicerad 2020-02-05 kl 13:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå