Tränaren efter Isaks mål: "Visste att han kunde göra skada"

Alexander Isak blev inbytt, och gjorde mål.
Efter matchen berättade tränaren Imanol Alguacil om sitt taktiska drag.
- Vi visste att han kunde gör skada, säger han enligt Mundo Deportivo.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Real Sociedad och Osasuna i spelaren.

Alexander Isak är i strålande form. Förra helgen slog han till mot Barcelona och i veckan gjorde han två mål i cupmötet med Becerril. Under söndagen nätade han på nytt.

Svensken fick hoppa in i den 77:e minuten mot Osasuna. Två minuter senare tog han emot ett inlägg i straffområdet och skickade in 4-2, vilket blev matchavgörande i och med slutresultatet 4-3.

Efter segern berättade tränaren Imanol Alguacil om hur han såg på Isaks inhopp. Alguacil var nöjd.

- Vi vet vad Isak kan. Med de ytorna som fanns visste vi att han kunde göra skada, säger han enligt Mundo Deportivo.

Matchen var Real Sociedads sista för 2019. Ligaspelet för Isaks lag drar igång den 5 januari.

Publicerad 2019-12-22 kl 17:15