Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

TV: De Jong gjorde sitt första El Clásico : "Fick gåshud av allting"

La Liga

Frenkie de Jong gjorde sitt första El Clásico.
Trots 0-0 är det en match som han sent kommer att glömma.
- Jag fick gåshud av allting, säger han till C More. 

2:48
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: C More/Bildbyrån.

Se hela intervjun med Frenkie De Jong i spelaren ovan.

Barcelona kryssade under onsdagskvällen mot Real Madrid i ett El Clásico på Camp Nou. Matchen bjöd inte riktigt upp till det som förväntades av den och i stället hamnade fokus på det spända politiska läget i Barcelona och Katalonien efter att nio katalanska seperatistledare i slutet av oktober dömdes till långa fängelsestraff. 

Democrátic Tsunami, en gruppering som kämpar för Kataloniens självständighet, protesterade inför och under matchen, samtidigt som det uppstod sammandrabbningar mellan olika grupperingar och polisen utanför arenan.

Barcelonas nederländske mittfältare Frenkie de Jong, som gjorde sitt första El Clásico koncentrerade sig däremot bara på matchen. 

Annons

- Jag fokuserade bara på matchen och när vi kom till arenan innan matchen var det fantastiskt. Jag fick gåshud av allting, säger han till C More och fortsätter:

- Jag var först och främst väldigt spänd inför matchen eftersom att det var mitt första El Clásico på hemmaplan och atmosfären var jättebra inför matchen. Nu, efter matchen, är vi lite besvikna över 0-0 och hur vi spelade, men vi är fortsatt i serieledning och jag tycker att det är det viktigast. 

De Jong tror och hoppas att Barcelona kommer att bli bättre och bättre framöver. 

- Vi spelade inte så dåligt. Vi kunde ha gjort mål, då det inte var vår bästa match, men jag tycker att vi blir lite bättre för varje match och måste fortsätta att göra det vi gör på träning. Jag tror att vi kommer att spela bättre och bättre under säsongen.  

Annons

Se hela intervjun med Frenkie De Jong i spelaren ovan. 

Publicerad 2019-12-18 kl 23:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto