TV: Efter Brahim Diaz - här firar näste lagkamrat som Bellingham

Real Madrid saknar Jude Bellingham.
Då fortsätter lagkamraterna hylla honom med hans målgest.
Joselus fullträff räckte dock bara till 1-1 mot Rayo Vallecano.

3:58

Jude Bellingham skadade sig i 4-1-segern mot Girona förra helgen och blir borta ett par veckor.

I tisdags avgjorde Brahim Diaz borta mot RB Leipzig och firade med att göra engelsmannens målgest. I dag ville inte Joselu vara sämre.

Anfallaren mötte Federico Valverdes inspel från höger och stötte in 1-0 borta mot Rayo Vallecano.

Därefter sträckte han ut armarna likt Bellingham - och fick sällskap av Lucas Vazquez och Vinicius Jr, som gjorde samma sak.

Målet kom redan efter fem minuter, men ett derby är ett derby och hemmalaget vägrade ge sig i ett soligt Madrid.

Med knappa halvtimmen spelad skickade Raul de Tomas in 1-1 på straff, vilket också blev slutresultatet.

Luka Modric, som ser ut att göra sin sista säsong i Real och uppges vara irriterad på den bristande speltiden, hyllades med stående ovationer av Vallecano-fansen när han byttes ut i 87:e minuten.

Real är nu sex poäng före tvåan Girona, som i morgon gästar tabellfemman Athletic i Bilbao.

Alla matcher i La Liga ser du på TV4 Play.

Publicerad 2024-02-18 kl 15:59