POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
1v

AIK-spelarens låneavtal med Degerfors löper ut: "Känner mig redo för allsvenskan"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen mellan Degerfors och Syrianska i spelaren.

Christos Gravius låneavtal med AIK går snart ut.
Vad som sker efter säsongen är ännu inte klubbat.
- Vi får se vad som händer, säger han till Fotbollskanalen.

Christos Gravius har under de tre senaste säsongerna varit utlånad från AIK. Under 2017 spelade han i Jönköpings Södra, men sedan blev det Degerfors för mittfältaren. Under sin tid i Värmlandsklubben har varit gjuten i elvan. Gravius upplever sin tid där som lyckosam och att utlåningen tjänat sitt syfte.

- Jag har fått mycket förtroende och fått spela väldigt mycket. Det är exakt vad utlåningen har gått ut på - att jag ska få spela så mycket som möjligt och utvecklas. Det tycker jag att jag fått göra, säger han till Fotbollskanalen.

- Jag tycker jag utvecklats mycket i mitt spel och tagit för mig mer ute på planen. Man blir bättre av att spela matcher. 

Snart löper låneavtalet mellan AIK och Degerfors ut, det återstår bara ett par omgångar innan superettan och allsvenskan är färdigspelad. Gravius och Solnaklubben har ännu inte haft någon kontakt.

- Nej, ingenting. Jag fokuserar på mitt och AIK fokuserar på sitt. Det har inte varit någon diskussion eller så, utan vi får se vad som händer efter säsongen.

Han fortsätter:

- Jag vill väl inte tänka så mycket på vad som händer efter säsongen, utan jag vill fokusera på de matcherna som är kvar och sedan får vi ta det därifrån. Jag vill tänka på nuet och det jag kan påverka just nu.

Känner du dig redo för att platsa i allsvenskan eller AIK?
- Jag har ju spelat två år i superettan, fått mycket speltid och utvecklats mycket, så jag känner mig redo. Sedan får vi se vad AIK säger, men jag känner mig absolut redo.

Publicerad 2019-10-04 kl 13:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå