Akropolis tappade ledning mot Landskrona - fortsatt utan seger

Storsatsande Akropolis tog ledningen och gick mot första segern.
Med tjugo minuter kvar släppte de in, och matchen slutade 1-1.
Akropolis är således utan seger efter tre matcher.

Akropolis har värvat flera profilstarka spelare inför superettan-säsongen, men efter två matcher stod de utan seger. Inte heller mot Landskrona skulle det bli någon seger.

Det mest anmärkningsvärda i den första halvleken var när Landskronas Filip Ottosson försökte byta kant, men lyckades träffa domaren som föll till marken. Domare Fredrik Oppong bad direkt om ursäkt och ingen skada skedde.

Den första halvleken slutade 0-0.

Efter drygt 60 minuter kom ledningsmålet från Akropolis. Marcus Burman tog vara på en passning från Christian Rubio Sivodedov och la in 1-0.

Med tjugo minuter kvar av matchen så kvitterade Linus Olsson efter en misslyckad rensning. Det blev inga fler mål i matchen, så den slutade således 1-1.

1-1 betyder att Akropolis fortsatt står utan seger, samtidigt som Landskrona ännu inte har förlorat i årets superettan.

Startelvor

Landskrona: Kaddoura - Olofsson, Rapp, Murbeck, Tkacz - Ottosson, Almadjed, Olsson - Petersson, Hofsö, Jensen

Akropolis: Albåge - Weilid, Abrahamsson, Dimitriadis, Figueroa - Rubio Sivodedov, Hammar - Nekrouf, Burman, Pettersson - Gruberg Lepik