Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Avslöjar: Djuric och Söderberg till Dalkurd: "Spännande satsning"

Foto: SCANPIX

Dusan Djuric återvänder till svensk fotboll - men inte till Halmstads BK. Istället går han till superettan-konkurrenten Dalkurd, vilket Fotbollskanalen kan avslöja. Även Tom Söderberg presenterades på fredagen.

Dusan Djuric har varit klubblös sedan han lämnade schweiziska FC Aarau i fjol. För en dryg vecka sedan kom nyheten om att den tidigare HBK-mittfältaren tränade med klubben. Nu kan Fotbollskanalen avslöja att Djuric återvänder till svensk fotboll, men inte till Halmstad.

Istället har Dusan Djuric skrivit på för Dalkurd, nykomling i superettan. Den storsatsande klubben värvar även Tom Söderberg, enligt uppgifter till Fotbollskanalen. Försvararen kommer närmast från Häcken och har tidigare spelat för bland annat Elfsborg.

Nyligen presenterade Dalkurd nyheten att kurdiska miljardärer köpt in sig i klubben till 49 procent.

Under eftermiddagen presenterades båda spelarna på en presskonferens, och övergångarna bekräftades via klubbens hemsida.

- Dalkurd är det mest spännande laget vi har i det här landet. Klubben gör en storsatsning som lockade mig att vilja skriva på. Personligen ville jag också gärna hitta en klubb där jag har stor chans att få mycket speltid vilket jag tror jag kan få i Dalkurd. Jag är säker på att jag kan bidra med både rutin och kvalitéer som kommer att utveckla klubben, säger Tom Söderberg till hemsidan.

Publicerad 2016-02-19 kl 15:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons