Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Barsom chattade: Södertäljederbyn är mer passionerade än Stockholmsderbyn

Fotbollskanalen.se bjöd på chatt med Syrianskas nyförvärv Abgar Barsom inför superettanstarten.

Ylli: Hej Barsom jag hoppades på att du skulle gå till Dif varför blev det inte så?
Abgar Barsom: jag hade 6 underbara år i DIF, tyvärr är inte DIF då som nu. Sedan hade dem inget seriöst intresse

ricardo: abbe? hur länge hade du tänkt dig o spela i syrianska.?
Abgar Barsom: En kombination av kroppen, motivationen och ambitionerna. Så antal år är svårt att säga

Mikaelskolan: Hur tror du det kommer kännas att spela superettan igen? Det var ju ett tag sen!
Abgar Barsom: En tuff uppgift, eftersom man inte är van vid den. Så jag måste anpassa mig snabbt och lära mig hur det är i superettan. Men kvalitén är hög, så det är gott om bra fotbollsspelare

Castrito: tjena barsom , har du tjänat så mycket på fotbollen så att du inte behöver jobba senare i livet? Och vad tjänar du nu och när tjänade du som mest?
Abgar Barsom: Pengar har aldrig varit en motivationsfaktor för mig. Jag har inte tjänat mycket pengar på fotbollen och det är inget som beskymrar mig heller. Studier och arbete på sidan har gjort att jag känner mig säker på framtiden ändå. Mina personliga kontrakt är det sekretess på..

Micke: Hur Tror du Det kommer gå för Örebro Sk i Allsvenskan ?
Abgar Barsom: Dem kommer göra det bra. Jag var imponerad av dem, när jag tränade med dem i december. Men man kanske inte skall sikta på en topp4, det tror jag inte. Men precis därefter, det tror jag

Markbacken &quo: Tjena Abbe, jag har följt dig i många år och jag saknar att se dig i en offensiv roll där dina trolleri konster kommer till sin rätt. Finns det någon chans att få se dig spela mer offensivt denna säsong? Jag saknar det!
Abgar Barsom: Jag är i grunden en teknisk spelare, men som lojal spelare har jag alltid fått anpassa mig efter spelar och lagets kvalitéer. Men jag lovar att jag alltid skall försöka vara kreativ och få ut mycket offensiva kvaliteer från ig

A.W: Om du ska ge tre råd till en ung spelare, vad skulle det vara då?
Abgar Barsom: 1- kärleken till fotbollen 2. vilja ovh våga utvecklas 3. hårt jobb för framgån

sven malmberg: Kan du jämföra derbyna mot Assyriska med Stockholms derbyna mot Hammarby Och AIK
Abgar Barsom: Södertälje derbyna är mer passionerade än sthlms derbyna. I sthlm har man mer folk, men också folk som kanske inte har samma passion till lagen på plan (ex sponsorer, företag mm). I södertälje är alla domare och tränare på läktaren. På gott och ont :-)

Karl Jonefjård: Vilka lag tror du kommer gå upp iår?
Abgar Barsom: Favortier är Assyriska och Bajen enligt mig. Sedan vilka som lyckas? Det återstår att se.

Joel Fogelberg: Hur kommer det kännas att gå in på söderstadion eftersom du har djurgårds anknytningar ?
Abgar Barsom: Bara roligt.. Jag spelar inte i DIF längre och fakta är att jag har mer kompisar i Hamamrby än i Djurgårdens A-trupp. Sedan är Säderstadion en fin och rolig arena att spela på..

Patrik: Tjena Abgar! Om DIF hade varit med i leken och visat ett konkret intresse hade du övervägt en övergång dit? Har du några känslor för DIF som klubb? Lycka till i Syrianska!
Abgar Barsom: Tjena.. Såklart om DIF’s intresse hade varit seriöst, så hade jag övervägt det. Jag kom tillbaks till DIF från Holland och har känslor för klubben. men nu var valet enklare när dem inte var seriöst inblandade.

Lucas: Vilka tror du vinner el clasico? Varför vinner just dem? Och vilka hoppas du vinner?
Abgar Barsom: Barca är mina favoriter, för deras sätt att spela och leka fotboll. Men Real har nog en liten fördel ikväll tror jag. Mitt tips: 1-1

abgar äger: du är en av mina favoriter i syrianska varför kom du just till syrianska?
Abgar Barsom: en kombination av sociala, min framtid, kulturen och kärleken till laget. Sedan är det ett folkslag som jag tillhör..

SFC!: Abgar hur ser du på våra chanser att åka upp till allsvenskan?
Abgar Barsom: chanserna är goda.. men klubben kanske inte riktigt är redo för detta. Sedan skall man skynda sakta.. för att inte falla tung bakåt.

Milan: Vilket fotbollslag i världen gillar du och skulle vilja spela för ¨?
Abgar Barsom: Älskar Napoli.. där är drömmen!

kalle :): hej Abgar ! jag är 14 år och spelar i ett div. 4 lag, har jag nån chans att komma till allsenskan ??? :/
Abgar Barsom: absolut.. jag spelade inte i allsvenskan förrän jag var 24 år

henke: vilken spelare tycke du ser mest spännande ut i truppen
Abgar Barsom: många bra spelare, men jag gilalr Robert Massi som kan bli en mkt bra spelare om alla bitar faller på plats.

Mange: Tja har du fortfarande kvar några känslor för DIF?
Abgar Barsom: Såklart.. 6 år sätter sina spår. Ingen går oberörd när man vinner och skapar känslor..

Martin Fredriks: Tja Abbe;) Läget? Blir det enkelt å forsere Patrik Gerrbrand i matchene mot Bajen eller tror du han har kjørt hardt i vinter og er fit for fight? Husk å ta en tur innom F-town i sommer;)
Abgar Barsom: Allt väl.. Patrik o jag har bra kontakt och han har tränat på bra och ser fot for fight ut. Skall bli roligt att mötas på plan, hoppas bara att vi är vänner efteråt också. Det komemr en tur till Ghost city i sommar :-)

Lertagsgatan (L: hur länge spelade du i Bk Forward, har du någon gång tänkt på att återvände dit? :D
Abgar Barsom: spelade från 6 år..tills 22. Tyvärr blir det nog ingen mer fotboll där på plan.

Johan Malmö: Skulle du någonsin kunna tänka dig att spela i hammarby eller aik ?
Abgar Barsom: Känns inte aktuellt efter sex säsonger i Djurgården...

Suryoye: Tjena Abgar, för det första det är extremt kul att du har kommit till syrianska!!! Jag har sett några träningsmatcher och träningar med er, min fråga är Hur tror du det går för syrianska i år? Och Peter Ijeh, hur verkar han vara på träningarna? har inte sett någon match med honom på sistonde? kommer han spruta in mål? :D
Abgar Barsom: Jag hoppas att vi utvecklas som lag och försöker leverera ett bra resultat. Apropå Ijeh så har han varit skadad och även varit med om en bilolyckas, så man måste ge han tid.

Aram-Diego: Tjena, Abbe! När tror du vi får se Lolo och Sharbel i Syrianska tröjan? Skulle vara en dröm och få se er spela ihop under den syrianska flaggan!
Abgar Barsom: Shlomo Aram! Denna fråga är det bara Lollo & Sharbel som kan svara på...

jabbe: Kommer du klara pressen som "hetaste nyförvärv"?
Abgar Barsom: Pressen är inget problem för den är jag van vid, men det finns många bra spelare och nyförvärv i Superettan. Det enda jag kan göra är mitt bästa för laget.

Lertagsgatan (L: När var dina bästa stunder som fotbollsspelare?
Abgar Barsom: Det är svårt att definiera "bästa", men att vinna titlar är alltid något alla spelare vill göra. Jag har vunnit många titlar, men samtidigt också gjort bra och mindre bra matcher.

Napoli fan: Vem anser du är bäst Messi eller Maradona?
Abgar Barsom: Messi spelar med 20 världsstjärnor, Maradona spelade bara med 3-4 världsstjärnor. Messi är världens bästa idag, men har fortfarande en bit kvar till Maradona...

Suryoye: Vad har du studerat till abgar?
Abgar Barsom: Jag har läst till gymnasieekonom och sedan har jag läst utbildningar parallellt med min fotboll i Stockholm såsom IT-kordinator och Business school, samt kompletterat med enstaka kurser i filosofi, psykologi, retorik och pedagogik mm.

Greger: Hur va det att bli känd som "tipeligans styggaste spelare" själv hade jag ett väldigt gott skratt åt det. Ha det gött och välkommen tillbaka till svensk fotboll!
Abgar Barsom: Allt är en bedömnings sak. Om man ger en och får tio, så är man nog inte styggast på planeten. Jag går in 110% i mitt arbete och gör allt för att vinna. Vill man inte ha närkontakt, så kan man istället välja att spela pingis...

Marja Popov: Du har varit med i TV-laget och jag undrar om Ekwall och Lundh bara kan snacka eller om någon kan spela fotboll?
Abgar Barsom: Ekwall har kunnat spela fotboll, men gillar nog livet som fotbollspelare mer än själva slitet på plan. Lundh är bättre i studion...

andrew: abbe tycker du att sfcstrupp e tillräckligt stark för att kunna knippa 1-3 plats
Abgar Barsom: Spelarmaterialet är tillräckligt bra, men man måste också få ut ett slagkraftigt lag utav det.

Peter Osgood: Har du något favoritlag i Premier League, Vilket? Varför ?
Abgar Barsom: Liverpool från det glada 80-talet...

Anna: Vad tror du om derbyna i år?
Abgar Barsom: Derby är alltid roligt, men det är bara några matcher av hela serien. Man vinner ingen serie om man bara vinner Derbyn.

Andreas: Sämsta fotbollsminne?
Abgar Barsom: Fotskadan i Holland! Fick en tackling och det mesta i foten gick sönder och var borta i 5 månader.

David Gbg: Hej Abgar, jag bliv riktig glad för att du skrev för Syrianska Fc, du visade återigen att du älskar ditt folk och hade jäkligt mycket kärlek till laget, handen på hjärtat, vilken match ser du mest fram mot 2010 och varför?? och vad vill du hälsa Gefe Fans??
Abgar Barsom: Ser mest framemot seriepremiären imorgon där man som fotbollspelare får börja spela match. För mig är 30 matcher alltid lika viktiga att vinna.

Abgar Barsom: Tack alla för en trevlig stund, men nu är det dags att springa in till Radion!!! /Abgar A.D Barsom

Publicerad 2010-04-10 kl 16:21
Annons
Annons
Annons