POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
4v

Batan blev utburen på bår - nu är säsongen över: "Ruggigt bittert"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen i spelaren ovan.

Stefan Batan skadade sig och blev utburen på bår.
Nu berättar spelaren att säsongen är över. 
- Det är ruggigt bittert, säger han till VLT

Tidigare Hammarby-backen Stefan Batan, numera i Västerås SK, föll i helgen ihop på gräset och vred sig i smärtor mot Trelleborgs FF i superettan. Spelaren blev därefter utburen på bår och i dag kom beskedet att han har en korsbandsskada. 

Batans säsong är därmed nu över.

- Det hade kunnat varit mycket bättre. Man hamnar i en bubbla...jag försöker se det positiva i det negativa. Vad ska man säga? Jag har haft en ganska skadefri karriär. Det som gör det så jävla bittert är att jag kände mig i så jäkla bra form, det är en annan femma om jag känt att jag kommit upp i åren. Men jag kände mig fan som en 25-åring. Det är jävligt surt men det här är fotbollens baksida, säger han till VLT. 

- Säsongen är med största sannolikhet över. Det är en process på sex månader vad jag förstår. I dag ska jag träffa den läkare som eventuellt ska operera knät. Jag har tagit kontakt med en läkare från Bajen så jag fick en röntgen snabbt och svar direkt. På det sättet är det bra, det kommer gå undan, men sen väntar en lång rehab, fortsätter han. 

Batan var i fjol med när Västerås SK avancerade från division 1 till superettan och är hittills noterad för tre seriematcher den här säsongen i superettan. 

Publicerad 2019-04-24 kl 10:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå