POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Bekräftar "skambudet" från Östersund: "Stämmer att vi var intresserade"

Foto: SCANPIX

Sirius tränare Kim Bergstrand berättade på upptaktsträffen att man fått ett "skambud" på mittfältaren Kingsley Sarfo. UNT rapporterar nu att det kom från Östersund.
- Det stämmer att vi var intresserade av att värva Kingsley Sarfo, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg till tidningen.

Det var på superettans upptaktsträff som Sirius tränare Kim Bergstrand berättade att man fått ett "skambud" på mittfältaren Kingsley Sarfo under vintern. Nu skriver UNT att budet kom från allsvenska nykomlingen Östersund.

- Det är korrekt information. Det stämmer att vi var intresserade av att värva Kingsley Sarfo, säger klubbens ordförande Daniel Kindberg till tidningen.

Kim Bergstrand menade att Östersund lagt "ett bud på en etta i Gottsunda när de ville köpa en villa i Sunnersta". Daniel Kindberg tonar dock ner jämförelsen.

- Det var inte mer dramatiskt än att vi lämnade ett bud som inte Sirius ville sälja för. Det är inga hard feelings mellan oss utan de ville inte ha det som vi kunde erbjuda, säger Kindberg.

Sarfo blev kvar i Sirius och ghananen förlängde sitt avtal med Sirius till 2018.

Publicerad 2016-04-20 kl 16:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå