POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
2v

Dalkurd förstärker med landslagsman från Bermuda: "Har jobbat hårt för att få honom hit"

Foto: Bildbyrån.

Willie Clemons.
Det är namnet på Dalkurd senaste förstärkning.
- Det känns väldigt bra att vara här, säger han i en kommentar.

Dalkurd har knutit till sig Willie Clemons, 25. Mittfältarens senaste klubbadress var Boden i division 1 och han har skrivit på ett tvåårsavtal.

- Det känns väldigt bra att vara här. När jag först blev kontaktad av Dalkurd blev jag överraskad, men jag uppskattar förtroendet som klubben och tränaren har visat mig och jag känner mig ärad över att bli en del av Dalkurd, säger han i en kommentar.

Willie Clemons har gjort ett 20-tal landskamper för Bermuda och representerade sitt land i Gold Cup i somras. Dalkurds sportchef Gazmend Bahtiri gläds åt att man värvat 25-åringen.

- Willie är en spelare vi har följt under hela året och som vi har jobbat hårt för att få till Dalkurd. Han har internationell erfarenhet och det är något som vi kommer att få nytta av. Willie är en snabb, irrationell spelartyp med stor offensiv kunskap men han har också väldigt fina defensiva kvaliteter för att vara en anfallspelare. Vi är säkra på att han kommer vara en sevärd spelare för Dalkurds fans och han kommer att bli värdefull för oss både offensivt och defensivt, säger Bahtiri i en kommentar.

Publicerad 2020-01-02 kl 19:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå