Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Daniel Andersson hamnar inte i AIK

Daniel Andersson har ryktats vara på väg till AIK. Nu ser det spåret dött ut och Daniel Andersson är på väg till superettan.

Den 36-årige Helsingborgmålvakten får inget nytt kontrakt med Helsingborg. Men han kan ändå bli kvar i Skåne. Ängelholms FF är på väg att göra ett bra klipp under vintern.

Klubben är på väg att värva Andersson som i så fall återvänder till ÄFF efter 16 år i andra klubbar.
- Vi har haft ett par väldigt positiva samtal, och det ÄFF presenterat låter helt fantastiskt i mina öron, säger Andersson till Helsingborgs Dagblad.

Föreningens ordförande Mats Johansson vill inte säga för mycket i förväg men erkänner ändå att det känns bra.
- Daniel bor ju bara ett stenkast från vår idrottsplats. Han är dessutom en gammal ÄFF-are i hjärtat. Han skulle tillföra mycket med sin erfarenhet och sina ledaregenskaper, säger Johansson.

Ett tag var 36-åringen petad av Pär Hansson inför den här säsongen, men när Hansson skadades fick Andersson chansen. Han har bevisat att han fortfarande har mycket kvar att ge. AIK och engelska Preston har nämnts som tänkbara alternativ för målvakten. Ändå har Ängelholms FF känts som det hetaste alternativet för Andersson.
- Jag har varit med om det mesta och nu handlar det om andra värderingar. Det är dags att tänka på ett liv efter fotbollen, och där har ÄFF något väldigt intressant på gång, fortsätter han. Under sin semester i Thailand ska Daniel försöka komma fram till ett beslut tillsammans med sin familj.

När han kommer hem ska Ängelholm kunna precisera sina planer, skriver Helsingborgs Dagblad.

Publicerad 2009-12-08 kl 11:45
Annons
Annons
Annons