POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
10å

Dembo: "Jag vägrar spela i superettan"

Djurgården riskerar att trilla ur allsvenskan - och i och med det kan de förlora sin målvakt Pa Dembo Touray, som enligt egen utsago vägrar spela i Superettan.

Under Djurgårdens säsong har Pa Dembo Touray blandat och gett i DIF-målet. I lördagens match mot Trelleborg gjorde han ett par svettiga räddningar och höll nollan när DIF tog en poäng, eller förlorade två om man så vill, i kampen om fortsatt allsvenskt spel.

Men skulle det bli superettan nästa säsong för Djurgården är Touray inte sugen på att följa med ner - även om hans kontrakt sträcker sig över ytterligare två säsonger.
- Jag tror inte att det påverkar mitt kontrakt (om Djurgården trillar ur), men jag vill inte tänka på att spela i superettan, jag vägrar spela i superettan, säger han till Aftonbladet.

Pa Dembo Touray är den spelare i dagens DIF-trupp som varit i klubben längst, i nio år, och i somras pratade han om att flytta till ett annat land för att spela fotboll - men det vill han inte prata om nu.
- Hm... jag måste hoppa över den frågan. Jag vill vänta och se vad som händer i sista matchen, sedan kommer besked, svarar han på Aftonbladets fråga om han överväger en flytt.

Publicerad 2009-10-04 kl 12:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå