När Skövde ställdes mot Brage under lördagen räddade Skövdes Jack Cooper Love en poäng.
Anfallaren leder därmed skytteligan.
Matchen slutade 1-1.

Både Skövde och Brage har inlett bra i superettan den här säsongen, där de sistnämnda har gått snäppet bättre.

Under lördagen ställdes lagen mot varandra. Då var favoriten Brage snabba att ta ledningen.

Efter bara fyra minuter dundrade Niklas Söderberg i väg ett skott som skulle ge Brage 1-0. Men den första halvleken bjöd inte på fler mål än så. Däremot blev det en fysisk drabbning för de båda lagen och 1-0 stod sig halvleken ut.

Skövdes lagkapten Filip Schyberg var inte helt nöjd med resultatet i halvtid.

- Vi kan bättre, säger han till Discovery+.

Och bättre kunde man. I den handra halvleken gjorde Skövdes Jack Cooper Love 1-1 efter en snabb omställning.

Anfallaren är utlånad från Elfsborg och i Skövde har det lossnat ordentligt för 20-åringen. Jack Cooper Love har gjort fem mål på de tre senaste matcherna och leder superettans skytteliga.

Med 1-1 i andra halvlek blev det fart på Skövde, som var nära att ta ledningen flera gånger. Men det till trots fick tabelltrean nöja sig med en poäng.

Skövde: Fröjd - Lindell, Basic, Schyberg, Friberg - Granath, Holmén, Abraham, Mörk - Fellrath, Cooper Love

Brage: Bernardini - Tamini, Sletsjoe, Hellberg, Sjöberg - Redenstrand, Asante Gayi, Rodin, Persson - Söderberg, Karlberg