Fagerström stor poängräddare för VSK - tog straff sent i matchen

0-0 till 83:e minuten - sedan fick Östers IF straff.
Då klev VSK-målvakten Anton Fagerström fram och räddade.
Han blev således stor poängräddare.

Västerås SK ställdes under lördagen mot Östers IF när det var dags för superettan-fotboll igen, men det skulle inte bli något målkalas.

VSK hade stort spelövertag i den första halvleken, men inget av lagen lyckades göra mål och 0-0 stod sig till paus.

Med kvarten kvar fick Öster ett fint läge när Nicolas Mortensen höll sig framme när VSK:s målvakt Anton Fagerström kom ut lite sent, men nicken gick utanför.

En stund senare skulle Öster få chansen från elva meter när James Keene fälldes av David Engström. Innan straffen slogs fick Filip Almström Tähti sitt andra gula kort efter snack och visades ut. Mortensens straff? Den räddade Fagerström i VSK-målet.

När domaren sedan blåste av matchen stod det fortfarande 0-0 på resultattavlan och lagen fick dela på poängen. VSK-målvakten blev således stor poängräddare i matchen.

Startelvor

Västerås SK: Fagerström - Merbom Adolfsson, Engström, Lagerbielke - Span, Johansson, Custovic, Hellgren, Almström Tähti - Prodell, Tronêt

Östers IF: Nilsson - Silverholt, Adolfsson, Berg, Stenberg - Johansson, Drott, Rochester Sörensen, Nordström - Mortensen, Jonasson Westermark