Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
10v

Falkenbergs allsvenska firande ställs in - av respekt för försvunne pojken

Foto: Bildbyrån

Sedan i tisdags kväll har 12-årige Dante varit försvunnen.
Av respekt för pojken och hans familj ställs Falkenbergs tänkta allsvenska firande nu in.

För en vecka sedan blev Falkenberg klart för allsvenskan igen. Laget kryssade med 2-2 mot Norrby, vilket räckte för att säkra avancemang. Under lördagen gör FFF sin sista match för säsongen när Gais gästar på Falcon Alkoholfri Arena. Och på söndag var det tänkt att laget skulle firas på Nygatan i Falkenberg, men det firandet ställs nu in.

"Den omfattande sökinsatsen efter 12-årige Dante fortsätter. Av respekt för Dante och hans familj, men också alla falkenbergare som deltar i sökandet, ställs det planerade firandet av Falkenbergs FF på söndag in", skriver Falkenbergs kommun på sin hemsida.

- Fotbollen och firandet är sekundärt i detta fallet. Det är ändå ett liv som står på spel och då är fotbollen och firandet inget att prata om. Det är självklart för mig, säger FFF:s John Björkengren till Sportbladet.

- Helst skulle man inte vilja spela utan hjälpa till och leta, men nu är det som det är. Det är ett måste och det måste vi göra och lägga allt fokus på det under de timmarna.

12-årige Dante försvann i tisdags kväll när han var ute och gick med familjens hund. Hunden kom tillbaka hem, men inte pojken. En omfattande sökinsats har pågått sedan försvinnandet och mängder av frivilliga har deltagit i sökandet.

Under fredagskvällen meddelade polisen att man anträffat en avliden person, som man befarar är den 12-årige pojken.

Publicerad 2018-11-09 kl 16:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons