Fritzon räddade poäng åt Degerfors nya tränarduo

Stefan Jacobsson och Jonas Lindskog tog över ett av superettans bottenlag, Degerfors, i förra veckan - sedan den tidigare huvudtränaren Patrik Werner hoppat av uppdraget.
Efter tre träningar kom första seriematchen. Och den slutade med poäng: 1-1 borta mot tabellfemman IFK Värnamo.

Tre minuter in i matchen tog hemmalaget ledningen efter ett svagt ingripande från Degerfors målvakt Jesse Öst.

Ludvig Fritzon kunde dock nicka in kvitteringen i den 37:e minuten efter ett känsligt inlägg från Sebastian Ohlsson.

Degerfors står därmed på 15 poäng efter 17 omgångar. Laget är kvar på den negativa kvalplatsen, men har nu två respektive tre poäng ner till Ängelholm och Syrianska.

IFK Värnamo missade samtidigt chansen att på allvar närma sig topptrion Sirius, Halmstad och AFC United. Smålänningarna är sex poäng från en kvalplats till allsvenskan.

- Vi skapar tillräckligt med lägen för att vinna, sade IFK Värnamos vänsterback Freddy Winsth till TV4 Sport.

Publicerad 2016-08-01 kl 23:01