Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Furuseth tillbaka i Hammarby: "Just idag är jag stark"

De svarta rubrikerna har förföljt Hammarby den senaste tiden. Men här är en positiv nyhet för alla Hammarbyfans: Petter Furuseth återvänder till Hammarby.
– Just i dag är jag stark, säger Petter, till fotbollskanalen.se.

Den 31-årige norrmannen spelade i Hammarby mellan åren 2004 och 2006. Efter säsongen 2006 lämnade Furuseth under stort rabalder Hammarby för norska Stabaek.

Furuseth, som var stor publikfavorit och samma år röstats fram till Årets Bajenspelare, gick som Bosman och buades ut av hemmapubliken på Söderstadion i sin sista match. Trots det har Furuseth aldrig glömt Hammarby.
– Det känns lite som att jag har kommit hem. Jag är väldigt tacksam över att få chansen att komma tillbaka till Hammarby. Om det är upp till mig avslutar jag karriären i Bajen, säger Petter.

- Men just i dag är jag stark, säger han och anspelar till en låt som är förknippad med klubben men många fler än Hammarbys fans känner till.

Förra säsongen var Petter Furuseth utlånad från norska Lyn till Assyriska och Lyn har nu gått med på att släppa Petter Furuseth till Hammarby utan att stockholmarna behöver betala någon övergångssumma.
- Lyn har varit väldigt tillmötesgående med detta säger Furuseth som inte på något sätt försöker dölja hur nöjd han är med att flytta tillbaka till Hammarby.

- Det är perfekt timing för mig. Min sambo är från Stockholm och vi har velat komma tillbaka hit. Och det var aldrig akutellt med någon annan klubb här.

Kontraktet med Hammarby är på ett år.
- Det var inte svårt att komma överens. Vi hade kontakt i början av veckan och träffades idag. Det gick snabbt alltihopa.

Publicerad 2010-03-11 kl 14:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons