POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
7v

Gais förstärker: "Spännande att följa hans utveckling"

Foto: Bildbyrån.

Gais förstärker inför 2020.
Mittfältaren Joackim Åberg har skrivit på för två år.
- Det kommer att bli spännande att följa hans utveckling, säger Jonas Östergaard, som är fotbollsansvarig i Gais styrelse, i en kommentar.

Förra vintern var Joackim Åberg och provtränade med Degerfors. Då blev det ingen flytt, men den dåvarande Dif-tränaren Stefan Jacobsson gillade onekligen vad han såg. Nu är nämligen Åberg presenterad av Jacobssons nya arbetsgivare, Gais.

Den 21-årige mittfältaren har skrivit på för två år och kommer närmast från Onsala och division 2.

- Det känns såklart riktigt bra att få hälsa ytterligare en lokal talang välkommen till Gais. Joackim kan spela i flera roller på mitten, han har stor spelförståelse och är duktig på att sätta de avgörande passningarna. Han har ju jobbat med Fredrik (Holmberg, ny assisterande tränare i Gais) sedan 2017 så vi har bra koll på hans potential och det kommer att bli spännande att följa hans utveckling, säger Jonas Östergaard, som är fotbollsansvarig i Gais styrelse, i en kommentar på klubbens hemsida.

Joackim Åberg själv om klubbvalet:

- Till att börja med så gillar jag den satsning som klubben gör på yngre spelare och på en inriktning där man vill jobba med individuell träning. Sedan känner jag ju ”Fidde” (Fredrik Holmberg) bra sedan tidigare och har även lite koll på Stefan Jacobsson och det känns tryggt.

Publicerad 2019-12-11 kl 12:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå