POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
1v

Gais klubbchef lämnar för nytt uppdrag: "Varit en ära att få jobba i den förening jag älskar"

Foto: Bildbyrån.

Gais klubbchef Erik Bergkvist lämnar klubben.
Bergkvist berättar själv på Gais hemsida att han lämnar klubben vid årsskiftet.
"Jag börjar hos en ny arbetsgivare som ger lite bättre förutsättningar för ett liv vid sidan av", skriver han i ett uttalande på klubbens hemsida.

Den 31 december i år gör Erik Bergkvist sin sista dag som klubbchef för Gais, det berättar han själv på klubbens hemsida. Bergkvist säger att det är en väg han behöver välja att ta efter åtta år med olika roller i klubben.

"Jag börjar hos en ny arbetsgivare som ger lite bättre förutsättningar för ett liv vid sidan av vår förening där jag kommer utvecklas vidare. Jag har samtidigt all ambition att framöver vara behjälplig gentemot styrelsen och klubben i de frågor där jag behövs, men då som ideell resurs", skriver Bergkvist i ett uttalande på klubbens hemsida.

Bergkvist berättar vidare.

"Det har varit en ära att få jobba i den förening jag älskar och brinner för. Det är få förunnat och jag hoppas och tror att mitt engagemang bidragit till att vi både lyckats reda ut några stentuffa år men också att vi utvecklat klubben till dit där vi befinner oss nu. Även om det ännu inte syns på plan har vi bakom kulisserna tagit stora kliv mot det vi alla vill bli. En vinnande och välskött klubb".

För ett år sedan tvingades Erik Bergkvist att sjukskriva sig från sin roll som klubbchef.

- Jag brukar vara en rätt stryktålig herre men från sommaren och framåt har jag fått bekänna rejält med färg och uteslutande jobbat med dialog med besvikna leverantörer, betalningsplan och krigat ihop till löner och skatter samt försäljning. Det är priset jag får betala nu, sa han till GP då.

Gais slutade den här säsongen tolva i superettan, precis ovanför kvalstrecket med tre poängs marginal.

Publicerad 2019-11-08 kl 11:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå