Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Galna vadet som slog slint: "Om den killen gör fem mål tatuerar jag in hans namn"

Foto: Peter Wilsson, J-Nytt Henrik Cato tatuerar in Dragan Kapcevics namn.
Foto: Peter Wilsson, J-Nytt Den färdiga tatueringen.

"Om den killen gör fem mål tatuerar jag in hans namn på benet." Så löd de ödesdigra orden från Husqvarna-supportern Henrik Cato – som enligt J-Nytt nu tvingats skörda konsekvenserna av sitt vågade vad.

Det är tidningen Jönköpingsnytt som rapporterar om den minst sagt annorlunda händelsen där den lilla föreningen Husqvarna spelar en nyckelroll. Inför förra säsongen värvade den dåvarande nykomlingen i superettan in Dragan Kapcevic till sin anfallsbesättning i hopp om att få ett vasst offensivt vapen i serien. Men supportern Henrik Cato var inte övertygad – långt därifrån - och på Svenska Fans ingick han ett vad som han senare skulle tvingas äta upp.

"Jag vågar lova att Kapcevic INTE gör flest mål åtminstone, gör han mer än 5 mål så tatuerar jag in hans namn på benet. DET är ett löfte!", skrev Cato på sajten enligt J-Nytt.

Men verkligheten skulle snart komma att grusa Catos självsäkra förutsägelse – och när året summerades stod Kapcevic noterad för... just fem mål! Men där de flesta kanske hade försökt att smita undan och låtsas som att det regnade valde Henrik Cato att fullfölja sitt åtagande. På torsdagen begav han sig till en tatueringsstudio och gaddade in just det motiv han lovat.

– Ett vad är ett vad, man ska hålla sitt ord, säger han till J-Nytt.

Dragan Kapcevic verkar mest förundrad över hela händelsen.

– Haha, folk får göra vad de vill, säger han.
– Jag vet inte vad jag ska säga, jag önskar bara att jag gjorde fler mål.

Publicerad 2015-03-05 kl 21:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons