Halmstad vann i Djurics comeback efter avstängningen

Halmstads BK vann borta mot Norrby IF.
Emil Tot Wikströms tidiga mål gav HBK en perfekt start och de kunde vinna med 0-2 i Dusan Djurics comeback.
- Det var otroligt skönt, säger Tot Wikström till Dplay.

Norrby IF tog emot topplaget Halmstads BK under onsdagskvällen, och det var HBK som fick den absolut bästa starten på matchen.

En långboll och nickskarv satte press på backlinjen och målvakten, och efter slarv från backen och dålig kommunikation med målvakten kunde Sadat Karim fånga upp bollen och hitta in till Emil Tot Wikström som gjorde 1-0 till bortalaget Halmstad.

Flera mål blev det inte i den första halvleken, som alltså slutade 1-0 till HBK.

I den 61:a minuten gjordes ett uppmärksammat byte, Dusan Djuric äntrade planen i stället för Mikael Boman. Djuric gjorde därmed sina första minuter efter hans avstängning.

Precis innan slutet fick HBK straff, en straff som Joseph Baffo satt säkert. Flera mål blev det inte i matchen, och HBK kunde vinna med 2-0 på bortaplan mot Norrby.

HBK ligger fortfarande två i superettan, tre poäng bakom Degerfors - eftersom de också vann sin match under onsdagen. Norrby däremot, ligger trea från slutet och har det tufft.