Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Helt förbluffad efter sin utvisning: "Trodde det var ett skämt"

Superettan

Robin Hofsö fick rött kort mot Örgryte.
Varför? Det undrar Landskrona-spelaren själv.
- Jag trodde det var ett skämt, säger han till Helsingborgs Dagblad.  

Foto: Bildbyrån

Under lördagen ställdes Landskrona hemma mot Örgryte i en match som slutade 1-1. Men det var inte resultatet som stack ut från matchen.

I andra halvlek åkte Landskrona på en utvisning. Men för vad? Det visade inte tv-bilderna och spelaren själv, Robin Hofsö, är också förbluffad när Helsingborgs Dagblad pratar med honom efter matchen.

– Det vet jag knappt själv heller (varför han blev utvisad, reds. anm). Jag hade fullt fokus på spelet, vi kom tätt inpå varandra och jag skulle möta boll. Helt plötsligt låg han ner. Jag träffade väl honom lite med foten bara, men det är fotboll vi spelar. Vi spelar väl inte något annat?, säger han.

ANNONS

Bilder från sociala medier visar hur spelaren som Hofsö var i närkamp med faller lätt till marken och Hofsös undran över vad han blev utvisad för är minst sagt befogad.

- Jag trodde det var ett skämt. Jag vet att jag tänkte att "det blir frispark, kanske att det blir en varning max för reaktionen". Men när de stod där och dividerade och sa rött kort tänkte jag "vad fan händer?". Jag frågade honom ett par gånger vad han tog det på och då ville han inte svara utan "bara ut med dig". Jag ska ner och snacka med honom nu, säger han.

En annan som var frågande till varför Hofsö visades ut var Landskronas assisterande tränare Max Mölder.

- Det är ingenting, utan en solklar filmning, sa han till Discovery+ efter matchen.

Publicerad 2021-05-29 kl 21:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto