Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Henkes värvning hoppfull: "Ska hinna med någon match i år"

Henke Larssons favoritförvärv dras med en svår knäskada. Men efter lyckad operation siktar Mathias Unkuri på att återgå i spel redan den här säsongen.

— Jag vet vad som väntar, jag har varit med om det här förut. Men om allt går som det ska är jag klar för spel någon gång i höst, i oktober eller november, och då ska jag väl hinna med någon match i alla fall, säger han till HD.

Förra året tillhörde han Helsingborg, men lånades ut till Ängelholm – innan flytten gick till Landskrona. Där inleddes året med en maximalt oturlig händelse. Redan i den första träningsmatchen slet han av ett korsband och allt pekade på att 2010 skulle bli ett förlorat år.

Men efter att ha undersökts och sedermera opererats av knäspecialisten Leif Swärdh vägar Unkuri hoppas på en återkomst redan i slutet av hösten. Går allt enligt planerna kan han vara i gott slag lagom till slutspurten av superettan.

— Swärdh är väl en av de allra bästa på det här området, så det känns tryggt att det var han som opererade. Han kan sin sak och han försäkrade att knäet ska bli lika bra som innan, säger Unkuri till HD.

Publicerad 2010-03-24 kl 08:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons